keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Uusi keulaknaapi

Asensin jo viime kesänä uudet knaapit perään ja nyt oli keulan vuoro.

Vanha knaapi toimi muuten hyvin, mutta kahden köyden kiinnittäminen siihen samanaikaisesti oli hankalaa. Vanha knaapi on suunniteltu vain yhdelle köydelle, mutta olemme monesti kiinnittäneet veneen kahdella köydellä keulan pitämiseksi paikallaan. Uusi knaapi on hieman pidempi ja korkeampi, joten siihen saa helposti mahdutettua kaksi köyttä samanaikaisesti.

Asennus oli erittäin helppo. Vanha pois, uuden reiän poraus ja vanhan suurennus, hionta, rasvanpoisto asetonilla jonka jälkeen uusi kiinni sikaflexillä ja pulteilla. Helppo homma!

Iltapäivän järjestelin tavaroita veneessä ja vein suuren läjän turhaa tavaraa autotalliin. Kaikenlaista "tarpeellista" sitä kertyykin...

Siirsin illalla vielä veneen Merisatamaan Eliaksen osoittamaan paikkaan huomista ilotulitusta varten. Matkalla alkoi tietysti satamaan vettä, joten köytimme Eliaksen kanssa veneen kiireesti laituriin Marjukan pidellessä innokasta laivakoiraa Toivoa. Samuli haki minut Merisatamasta ja heitti takaisin Mustikkamaalle hakemaan autoa.

Huomenna sitten ilotulituksia, toivottavasti on kaunis ilma...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti