maanantai 24. elokuuta 2009

Pikku LeikosaareenLähdimme Helin, Silvinan, Antonin, Eikan ja Elinan kanssa purjehtimaan kohti Pikku Leikosaarta.
Laitoimme kaiken valmiiksi jo laiturissa, jotta purjeiden nosto sujuisi mahdollisimman helposti.
Keli olikin varsin leuto ja purjehdimme täysmyötäisessä aina Santahaminan edustalle, josta siirryimme mukavassa sivutuulessa Hevossalmen sillan luokse odottamaan aukaisua. Ajoituksemme osui nappiin ja pääsimme lähes välittömästi jatkamaan matkaa.

Perillä paistoimme makkarat ja nautimme maittavan iltapalan. Saunakin olisi ollut vielä lämmin edellisten vieraiden jäljiltä ja olisin mielelläni käynyt pulahtamassa, mutta väsymys olisi varmasti iskenyt paluumatkalla ja jätin tilaisuuden käyttämättä.

Suuntasimme kotiin auringon ja laskettua. Väyläviittoja sai taas hakea lampulla, mutta onneksi LED-polttimolla varustettu iso Maglite auttoi asiaan.
Paluumatkalla myöhästyimme muutamalla minuutilla Hevossalmen sillan aukaisusta ja jouduimme odottamaan 30 minuuttia seuraavaa aukaisua. Käytimme odotteluajan hyödyksi ja laitoimme Elinan kanssa kaiken valmiiksi laituriin rantautumista varten Silvinan nukkuessa tyytyväisenä kajuutassa.
Olimme takaisin Mustikkamaalla vasta yhdentoista jälkeen yöllä, mutta onneksi meri on vielä lämmin eikä kenellekään tullut kylmä.

Hyvä reissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti