lauantai 2. toukokuuta 2009

Kevään ensimmäinen reissu Pihlajasaareen

Tarkoituksena oli lähteä Helin, Jussin, Antonin, Silvinan ja Elinan kanssa Pikku Leikosaareen, mutta Anton sairastui juuri ennen reissua ja lähdimmekin Elinan kanssa kahdestaan.
Tarkistimme Merenkulkulaitoksen sivuilta, että Hevossalmen silta on varmasti auki jo nyt toukokuun alussa. Sivuilla ilmoitettiin sillan käytön alkavan toukokuun ensimmäisenä perjantaina. Vappupäivä oli siis eilen ja se oli toukokuun ensimmäinen perjantai. Yllätys yllätys, päästyämme sillalle huomasimme SULJETTU-tekstin seisovan valotaulussa. Eipä sitten ollutkaan auki se silta...
Päätimme sitten suunnata takuuvarmaan Pihlajasaareen. Pihlajasaaren kausi alkaa virallisesti vasta 9.5. mutta kyllä siellä veneilijöitä riitti jo nyt. Keitimme perunat kaasuliedellä ja paistoimme makkarat nuotiolla. Ruoan jälkeen nautiskelimme kevään lämmöstä rantakallioilla maaten.

Paluumatkalla huomasin polttoainesäiliön olevan jo varsin kevyt. Uusi kone imaisee ilmeisesti huomattavasti enemmän bensaa kuin edellinen Honda. Noh, kannustaapahan nostamaan purjeet entistä aikaisemmassa vaiheessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti