perjantai 17. elokuuta 2007

Suurin porukka tähän mennessäMeitä lähtikin tällä kertaa hieman enemmän retkelle Pihlajasaareen. Veneessä oli itseni lisäksi vanhempi siskoni Peppi, hänen poikansa Oscar, toinen siskoni Heli, hänen miehensä Jussi ja heidän poikansa Anton ja veljeni Eikka.

Vene on rekisteröity kuudelle hengelle, eli tällä kertaa porukkaa oli hieman liikaa. Kaksi oli kuitenkin pieniä lapsia, joten kantavuus ei ollut ongelma.

Kävimme syömässä Pihlajasaaren keskellä sijaitsevassa ravintolassa ja suuntasimme tällä kertaa purjein takaisin Mustikkamaalle.

Lähdin illalla vielä uudestaan ajelemaan koneella. Ystäväni Elias oli oman venekuntansa Ilkan ja Timon kanssa jäämässä yöksi Pyysäären viereen laituriin ja vietin illan heidän kanssaan. Takaisin suuntasin vasta yhden jälkeen yöllä kaatosateessa, mutta hauskaa oli ja kokemusta karttui valtavasti.

Päätin itsekin jäädä yöksi veneeseen. Maasähköpiuha kiinni ja puhallin laulamaan. Aamulla heräsin Santahaminan joukkojen paraatiin. Heillä sattui olemaan valatilaisuus Mustikkamaan kentällä. Seurasin toimitusta oman veneen kannella vaatteita kuivatellen ja kahvia maistellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti