lauantai 28. maaliskuuta 2009

Uusi perämoottori
Ostin kun halvalla hyvän sain :)

Löysin nettiveneestä vuoden 1995 pitkärikisen kaksitahti Suzukin, joka oli myyjän sanojen mukaan lähes käyttämätön. Hän lähetti vielä pari lisäkuvaa, joista moottorin ja varusteiden erinomainen kunto ilmeni riittävällä varmuudella. Ajoin heti seuraavana päivänä Lempäälään hakemaan konetta pois. Pakettiin kuuluivat siis lähes käyttämätön Suzukin 20 hp kaksitahtikone ja vielä tehtaan avaamattomissa paketeissa olevat 25 L polttoainetankki letkuineen sekä Suzukin oma NA12S etähallintalaite. Koneessa oli vielä kiinni sisäänajo-ohje, eli ensimmäisen viiden tunnin ajan tulee käyttää 25 % seosta. Normaalisti koneessa täytyy käyttää vähintään yhden prosentin seosta.

Myyjä oli koneen kunnosta takuuvarma ja antoikin minulle jopa viikon palautusoikeuden. Hän kehoitti tarkastuttamaan koneen Suzukin valtuutetussa huollossa ja lupasi ottamaan sen takaisin jos jotain vikaa löytyy. Kotiin päästyäni laitoin koneen vesiastiaan ja yhdistin kaapelit. Kone käynnistyi välittömästi avaimesta ja toimi loistavasti. Olin tyytyväinen enkä nähnyt tarvetta tarkastuksille.

Konehan on tosiaan vähän liian iso ja turhan tehokaskin pieneen purjeveneeseeni, mutta kone on käytännössä katsoen uusi ja kaipasin lisää tehoa niin tällä mennään nyt ainakin toistaiseksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti