keskiviikko 18. heinäkuuta 2007

Ensimmäinen reissu


Paljoa ei tullut viime yönä nukuttua. Vene kurnutti koko ajan laituria vasten ja kerran jonkun isomman kalastusveneen aiheuttamat aallot heiluttivat venetta aika hurjasti.

Asensin kompassin heti syötyäni maittavan vene aamiaisen. Mukavaa kun on vesitankki ja keitin, Puurot, kahvit ja kananmunat onnistuvat leikiten.

Täytyy ommella jonkinlainen väliverho etukajuutan ja muun veneen väliin, kun kerran suunnittelija on verhokiskon kattoon upottanut. Suurimman osan työkaluista voikin jo viedä asennusten ollessa pikkuhiljaa valmiita.

Teimme ystävieni Samulin, Tuomaksen ja hänen tulevan vaimonsa Lotan kanssa ensimmäisen pienen retken Mustikkamaalta Degerön kanavaa pitkin Puotilan venesatamaan. Täytyi käyttää hyväkseen tilaisuutta veneillä ilman mastoa kun muuten joutuisimme kiertämään Hevossalmen sillan kautta. Kiersimme samalla Helsingin yliopiston hallinnon henkilökunnan käytössä olevan Härkäsaaren. Härkäsaaren kierroskin oli tarkoitus tehdä jo lähes kuukausi sitten, mutta aikataulut ovat hieman venyneet... parempi myöhään kuin ei milloinkaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti