tiistai 5. kesäkuuta 2007

Vene Helsinkiin
Lähdin aamulla aikaisin traileri perässä ajelemaan kohti Ulvilaa. Hieman väsytti sillä korjasin edellisena iltana yömyöhään Passatin vetokoukun johtosarjaa. Autoon oli vaihdettu uusi johtosarja, joka ilmeisesti olikin uudemman Passatin johtosarja ja nyt vilkkujen sijalla olivat peruutusvalot ja parkkien sijalla vilkut, yms. Kajolinna huomasi ongelman ja tarkisti nopeasti ettei ainakaan hän ole kytkenyt trailerin piuhoja väärin. Hän piirsi minulle nopeasti kytkentäkaavion, jonka avulla sain vaihdettua johdot oikeaan järjestykseen.
Koska vene seisoo edelleen jätelavojen päällä puiden välissä, sovin paikallisen kuljetusliikkeen edustajan kanssa veneen nostosta trailerille. Samalla on mahdollisuus säätää tukijalat juuri oikealle kohdalle. Nosto meni hyvin ja kahvit juotuamme lähdin ylpeänä veneen omistajana ajelemaan kohti helsinkiä.

Seuraavaksi alkaa armoton asennusrumba, sillä vaikka vene on muuten uskomattoman hyvässä kunnossa ollakseen vuodelta 1975, ei sitä ole varusteltu kovinkaan kattavasti. Minulla onkin ollut hyvin aikaa laatia pitkä lista varusteita, jotka aion veneeseen hankkia. Ensimmäisenä listalla on trailerikoukku keulaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti