sunnuntai 17. kesäkuuta 2007

Asennusreikiä

Sahasin sopivan aukon keulapunkan syvennykseen kemialliselle WC:lle. Kyseiseen paikkaan olisi asennettu vesi-WC, jos sellaisen olisi uutena veneeseen aikanaan tilannut. Clas Ohlsonilta puoleen hintaan löytämäni Campa Potti sopii mainiosti korkeutensa puolesta patjojen alle ja säiliöiden tilavuus riittää hieman pidempäänkin reissuun.

Sahasin samalla reiät uudelle kytkinpaneelille ja CD-radiolle. Lavuaarin edessä oleva seinä oli juuri sopiva paikka paneelille ja jätin viereen vielä tilaa jos joskus tulee tarve asentaa esim. toinen samanlainen kytkinpaneeli tai mittareita.

Alunperin olin ajatellut laittaa kaiku- ja lokiantureiden läpiviennit keulaan WC-pöntön molemmille puolille, mutta kyseinen tila tarvitaan säilytykseen ja on myös vaarassa kastua jos keulaan laminoitu kiinteä 40 litran makeavesitankki alkaa vuotamaan. Sopiva paikka anteureille löytyikin oven edessä olevan onton askelman sisältä. Ei aivan oikeaoppinen asennus sillä anturit sijaitsevat kölin takana, mutta porasin reiät hieman sivuummalle kölin pyörteistä. Näin lyhyessä veneessä ei ole suurta merkitystä asennetaanko kaiku- ja lokianturit kölin eteen vai taakse. Jos kiville mennään ei ole paljoa merkitystä ehtiikö kaiku juuri piipahtaa ennen kolahdusta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti